Partners
Vorige

Centrum voor aandrijvingen


Bekijk het dienstverleningsaanbod 2022


Graag een bespreking bij uw bedrijf? We komen langs!


Doelstelling

Uit enkele TETRA projecten in nauwe samenwerking met industriële partners werd heel wat expertise en testinfrastructuur opgebouwd rond elektromechanische aandrijftreinen met inbegrip van elektromotoren, reductoren, riemen en de last (vb. industriële ventilatoren). Het centrum bevat testbanken om alle aspecten uitvoerig te bemeten (vb. uitmeten nieuwe IE4 elektromotoren). Uiteraard is er oog voor de ontwikkelingen op het vlak van regelgeving, onder andere door zelf actief lid te zijn binnen adviserende organen.

Partners

Bent u actief binnen dit domein? Vraag naar de voorwaarden om partner te worden van het centrum!

Doelgroep

De dienstverlening is vooral op maat van kleine en middelgrote bedrijven. De bedoeling is om drempelverlagend te werken voor bedrijven die zelf de kennis en expertise niet in huis kunnen halen. Voor micro-ondernemingen (<10 personen) gelden speciale tarieven. Maar natuurlijk kunnen ook grote bedrijven een beroep doen op de diensten van XiaK.

De XiaK dienstverlening richt zich op alle bedrijven die actief zijn binnen het brede toepassingsdomein van de industriële automatisering:

  • Bedrijven uit de maakindustrie, productiebedrijven
  • Machinebouwers
  • Systeemintegratoren/automatiseringsfirma's
  • Studiebureaus
  • Leveranciers van automatiseringscomponenten

Zowel bedrijfsleiders, productieverantwoordelijken als service techniekers vinden binnen ons aanbod een dienstverlening op maat.