Partners
Vorige

Virtual automation center


Bekijk het dienstverleningsaanbod 2022


Graag een bespreking bij uw bedrijf? We komen langs!


Doelstelling

Virtuele automatiseringsmodellen van productie- en logistieke omgevingen maken het vroegtijdig testen van controlesoftware en -algoritmes mogelijk. Bij nieuwe ontwikkelingen kunnen, zonder dat een fysieke opstelling (al) voorhanden is, de beschikbare PLC programma's maar ook SCADA, MES, WMS, enz. uitgetest worden. Dergelijke virtuele replica's laten ook toe om, zonder risico en aankoop hardware, mogelijke optimalisaties binnen huidige systemen uit te testen en gefundeerde beslissingen te nemen. Daarnaast bieden deze virtuele modellen mogelijkheden tot (online) intelligente gebruikersinterfaces of (offline) operator training systemen. Het virtual automation center groepeert deze specifieke expertise en ondersteunt bedrijven om hiermee succesvol al de slag te gaan.

Partners

Bent u actief binnen dit domein? Vraag naar de voorwaarden om partner te worden van het centrum!

Doelgroep

De dienstverlening is vooral op maat van kleine en middelgrote bedrijven. De bedoeling is om drempelverlagend te werken voor bedrijven die zelf de kennis en expertise niet in huis kunnen halen. Voor micro-ondernemingen (<10 personen) gelden speciale tarieven. Maar natuurlijk kunnen ook grote bedrijven een beroep doen op de diensten van XiaK.

De XiaK dienstverlening richt zich op alle bedrijven die actief zijn binnen het brede toepassingsdomein van de industriële automatisering:

  • Bedrijven uit de maakindustrie, productiebedrijven
  • Machinebouwers
  • Systeemintegratoren/automatiseringsfirma's
  • Studiebureaus
  • Leveranciers van automatiseringscomponenten

Zowel bedrijfsleiders, productieverantwoordelijken als service techniekers vinden binnen ons aanbod een dienstverlening op maat.