Partners
Vorige

Bezoek XiaK op Indumation.be 2013

Hal 1 Stand B14-1 Registreer u hier

Van woensdag 24 april tot vrijdag 26 april kan u terecht op onze stand op Indumation.be 2013. Dit is de 2de editie van de nationaal overkoepelende beurs voor factory-, process- en infrastructure automation in Kortrijk Xpo.

Onze stand staat deze editie in het teken van drie actuele thema's:

EMC richtlijnen
& troubleshooting

Industriële security

De toekomst van automatisering
standaardisatie (ISA)

In samenwerking met het bedrijf Phoenix Contact brengt XiaK de EMC problematiek ter aandacht. Binnen ons EMC lab is de infrastructuur en apparatuur beschikbaar om compliance testing en troubleshooting uit te voeren. Het samengaan van IT en automatiseringsnetwerken brengt heel wat teweeg op de industriële werkvloer. Security is een belangrijk aandachtspunt geworden bij het ontwerp van een automatiseringsnetwerk. XiaK wil deze materie ter aandacht brengen en bedrijven informeren aan de hand van enkele opleidingen. XiaK werkt mee aan de uitbouw van ISA België. Tijdens de presentatie op donderdag 25 april van 14h tot 16h wordt een beeld gegeven van de toekomst van automatisering. Standaardisatie speelt hierbij een belangrijke rol, samen met voldoende netwerking mogelijkheden voor automatiseringsprofessionals.
Kom een kijkje nemen naar de installatie die gebruikt wordt tijdens de workshops ... Vul de security enquête in en geniet van een Omer !!!
Registreer je via bovenstaande link om deze interessante presentatie mee te volgen.

We hopen u te mogen begroeten op onze stand !!!

Het XiaK team