Partners
Vorige

Centrum voor machineveiligheid


Bekijk het dienstverleningsaanbod 2023


Graag een bespreking bij uw bedrijf? We komen langs!


Doelstelling

Duurzaam ondernemen vereist investeren in veiligheid. Het centrum voor machineveiligheid ondersteunt uw bedrijf op het veiligheidstechnische aspect. Tal van organisaties bieden op vandaag ondersteuning aan bij het opzetten van een veiligheidsmanagement systeem of het uitvoeren van risicobeoordelingen. XiaK bundelt deze ondersteuning en gaat nog een stap verder in de technische uitwerking en het kiezen van veilige oplossingen op een merkonafhankelijke manier.

Partners

Bent u actief binnen dit domein? Vraag naar de voorwaarden om partner te worden van het centrum!

Doelgroep

De dienstverlening is vooral op maat van kleine en middelgrote bedrijven. De bedoeling is om drempelverlagend te werken voor bedrijven die zelf de kennis en expertise niet in huis kunnen halen. Voor micro-ondernemingen (<10 personen) gelden speciale tarieven. Maar natuurlijk kunnen ook grote bedrijven een beroep doen op de diensten van XiaK.

De XiaK dienstverlening richt zich op alle bedrijven die actief zijn binnen het brede toepassingsdomein van de industriële automatisering:

  • Bedrijven uit de maakindustrie, productiebedrijven
  • Machinebouwers
  • Systeemintegratoren/automatiseringsfirma's
  • Studiebureaus
  • Leveranciers van automatiseringscomponenten

Zowel bedrijfsleiders, productieverantwoordelijken als service techniekers vinden binnen ons aanbod een dienstverlening op maat.