Partners

Opleidingen voor de industrie

Thema's

Onze troeven

Didactische ervaring

De opleidingen worden verzorgd door lesgevers met een jarenlange didactische ervaring binnen het hoger onderwijs.

Praktische focus

Binnen het ruime domein van de industriële automatisering beschikt XiaK over een uitgebreide kennis en bijhorende didactische opstellingen. De theorie wordt steeds toegepast via een stevige hands-on component in de automatisering labs.

Standaard of op maat?

Op de website staat een open aanbod waarop iedereen individueel kan inschrijven. Al naargelang uw eisen, kan in samenspraak ook een cursus op maat uitgewerkt worden voor uw bedrijf. Dat laat u toe om het tempo en de accenten van de opleiding zelf te bepalen.

Tweetalig

Het standaard opleidingsaanbod gebeurt in het Nederlands. Een opleiding in het Engels kan ook op aanvraag.

Profiel van de cursist

Service techniekers, operatoren, onderhoudsingenieurs, verkopers, productieverantwoordelijken, bedrijfsleiders, enz. XiaK stemt de cursus af op elk profiel op basis van de voorkennis en het interessegebied.

Steun via KMO portefeuille

XiaK-UGent is een erkende dienstverlener binnen het KMO-portefeuille systeem voor het organiseren van opleidingen, het uitvoeren van technologieverkenning en het verstrekken van adviezen. Een onderneming kan tot 40% subsidie ontvangen met een maximum per kalenderjaar tot € 15.000,00. Meer informatie hierover vindt u op de website van het agentschap ondernemen.