Partners
Vorige

Centrum voor industriële security


Bekijk het dienstverleningsaanbod 2023


Graag een bespreking bij uw bedrijf? We komen langs!


Doelstelling

Het centrum is uitgerust met enkele typische modellen van automatiseringsnetwerken waar demonstraties en testen kunnen gebeuren in een veilige en gecontroleerde omgeving. Binnen deze simulatie omgeving kunnen gerichte aanvallen uitgewerkt en toegepast worden op een breed gamma van automatiseringscomponenten, netwerkconfiguraties en industriële controle systemen. Zo kunnen de kwetsbaarheden van oude en nieuwe technologieën blootgelegd worden. Leveranciers vinden hier ook een ideale omgeving om nieuwe componenten, features of patches uit te proberen.

Partners

Bent u actief binnen dit domein? Vraag naar de voorwaarden om partner te worden van het centrum!

Doelgroep

De dienstverlening is vooral op maat van kleine en middelgrote bedrijven. De bedoeling is om drempelverlagend te werken voor bedrijven die zelf de kennis en expertise niet in huis kunnen halen. Voor micro-ondernemingen (<10 personen) gelden speciale tarieven. Maar natuurlijk kunnen ook grote bedrijven een beroep doen op de diensten van XiaK.

De XiaK dienstverlening richt zich op alle bedrijven die actief zijn binnen het brede toepassingsdomein van de industriële automatisering:

  • Bedrijven uit de maakindustrie, productiebedrijven
  • Machinebouwers
  • Systeemintegratoren/automatiseringsfirma's
  • Studiebureaus
  • Leveranciers van automatiseringscomponenten

Zowel bedrijfsleiders, productieverantwoordelijken als service techniekers vinden binnen ons aanbod een dienstverlening op maat.