Partners
Vorige

Industrieel testcentrum voor intelligente sensoren


Bekijk het dienstverleningsaanbod 2022


Graag een bespreking bij uw bedrijf? We komen langs!


Doelstelling

Het industrieel testcentrum voor intelligente sensoren biedt laagdrempelige ondersteuning voor het bepalen van de haalbaarheid van intelligente sensoren (vb. op basis van RFID, RTLS, 2D/3D visie, datamatrix) binnen industriële omgevingen ten dienste van tracking & tracing modules. Hiervoor voert XiaK zowel testen uit binnen het lab als op locatie in uw specifieke industriële omgeving om mogelijke storingsinvloeden (vochtigheid, metaal, lichtvariatie, temperatuur, druk, enz.) te bepalen en daarop te anticiperen. XiaK is merkonafhankelijk en bepaalt op een objectieve manier de haalbaarheid van uw specifieke vraag. We baseren ons niet op datasheets, wel op de reële prestatie van de technologie op uw productievloer.

Partners

Bent u actief binnen dit domein? Vraag naar de voorwaarden om partner te worden van het centrum!

Doelgroep

De dienstverlening is vooral op maat van kleine en middelgrote bedrijven. De bedoeling is om drempelverlagend te werken voor bedrijven die zelf de kennis en expertise niet in huis kunnen halen. Voor micro-ondernemingen (<10 personen) gelden speciale tarieven. Maar natuurlijk kunnen ook grote bedrijven een beroep doen op de diensten van XiaK.

De XiaK dienstverlening richt zich op alle bedrijven die actief zijn binnen het brede toepassingsdomein van de industriële automatisering:

  • Bedrijven uit de maakindustrie, productiebedrijven
  • Machinebouwers
  • Systeemintegratoren/automatiseringsfirma's
  • Studiebureaus
  • Leveranciers van automatiseringscomponenten

Zowel bedrijfsleiders, productieverantwoordelijken als service techniekers vinden binnen ons aanbod een dienstverlening op maat.