Partners
Vorige

Centrum rond industriële software systemen


Bekijk het dienstverleningsaanbod 2022


Graag een bespreking bij uw bedrijf? We komen langs!


Doelstelling

Om de brug te slaan tussen administratieve processen en controlesystemen op de productievloer worden meer en meer industriële software systemen ingezet in plaats van papieren of spreadsheet gebaseerde communicatie. Typische systemen zijn MES, LIMS, WMS, enz. Functionele en integratiestandaarden ondersteunen dit complex en iteratief proces. Het centrum heeft een demo opstelling waarbij de voornaamste functionele en integratie aspecten geïllustreerd kunnen worden op een miniatuur productiebedrijf. Op basis daarvan wordt laagdrempelige dienstverlening aangereikt voor het analyseren, selecteren en implementeren/configureren van industriële software systemen op basis van automatiseringsstandaarden.

Partners

Bent u actief binnen dit domein? Vraag naar de voorwaarden om partner te worden van het centrum!

Doelgroep

De dienstverlening is vooral op maat van kleine en middelgrote bedrijven. De bedoeling is om drempelverlagend te werken voor bedrijven die zelf de kennis en expertise niet in huis kunnen halen. Voor micro-ondernemingen (<10 personen) gelden speciale tarieven. Maar natuurlijk kunnen ook grote bedrijven een beroep doen op de diensten van XiaK.

De XiaK dienstverlening richt zich op alle bedrijven die actief zijn binnen het brede toepassingsdomein van de industriële automatisering:

  • Bedrijven uit de maakindustrie, productiebedrijven
  • Machinebouwers
  • Systeemintegratoren/automatiseringsfirma's
  • Studiebureaus
  • Leveranciers van automatiseringscomponenten

Zowel bedrijfsleiders, productieverantwoordelijken als service techniekers vinden binnen ons aanbod een dienstverlening op maat.